مواد لازم
- 1 و نیم پیمانه آرد سفید
- 1 و نیم پیمانه آرد جو
- 3 ق س شیره انگور
- 2 ق غ روغن زیتون
- 2 و نیم ق چ خمیر مایه
- 1/2 پیمانه شیر
- 1 ق غ شکر
- 3/4 پیمانه آب
- 1/2 ق چ نمک
مرحل دستور پخت نان تست با آرد جو
- آرد ها را با هم مخلوط کرده خمیر مایه را با آب و شکر به مدت ۱۰ دقیقه عمل آورده به همراه شیره و روغن همه را با هم مخلوط کرده به مدت ۲۰ دقیقه ورز میدهیم خمیر نباید به دست بچسبد آرد تا ۲ ق اضافه تر هم میتوان تا نتیجه مطلوب بیشتر اضافه کرد
- بعد از ورز کامل به مدت ۱/۵ ساعت در مکان گرم و ظرف سرپوشیده به خمیر استراحت داده تا حجمش دو برابر شود سپس هوای آن را با کمی ورز خارج کرده داخل ظرف مورد نظر آرد پاشیده و خمیر را گذاشته مجدد ۴۵ دقیقه استراحت کند، فر را از قبل با درجه ۱۸۰ گرم کرده نان را به مدت ۳۵ دقیقه حرارت میدهیم. نوش جان