شامی رودباری یکی از غذاهای محلی شمال ایران و استان گیلان است. در واقع شامی رودباری نوعی غذای گوشتی است که شباهت بسیاری به کتلت دارد، اما چون در تهیه آن از سبزی های مختلفی استفاده می شود، عطر و طعم جدیدی ایجاد می کند.
مواد لازم برای تهیه شامی رودباری رستورانی و خوشمزه برای ۵ نفر
- ۲ عدد پیاز متوسط
- ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده
- سبزی معطر شامل جعفری و گشنیز و ریحان ۱۵۰ گرم
- روغن زیتون به مقدار لازم
- گوجه فرنگی ۶ عدد
- گلپر پودر شده به دلخواه
- نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه شامی رودباری رستورانی و خوشمزه
مرحله ۱
سبزیجات را ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک، فلفل و گلپر و سبزیجات معطر به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شوند. حتما قبل از اضافه کردن پیاز آب پیاز را بگیرید. برای درست کردن شامی رود باری به سبک رستوران های گیلان باید از سبزیجات مطعر چوچاق و خالواش استفاده شود، اما چون این سبزیجاتدر همه شهرها در دسترس نیستند از جعفری و گشنیز و ریحان استفاده کنید. ادامه مطلب ...
- ۹۹/۰۶/۲۰