ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنی هزار برگ است و به نوعی پای یا شیرینی سه لایه با اشاره دارد که دارای منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل فی نام اصلی این شیرینی ناپلئونی در فرانسه است. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در اکثر از کافه های فرانسه با این نام فروخته می شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی
- خمیر هزارلا : ۱ بسته
- خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
- پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
- پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
۱. یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.
۲. حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.
۳. روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.
۴. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.
۵. وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد ۲۰۰ خامه قنادی را فرم بدید.
۶. روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.
۷. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.
۸. اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.
۹. سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.
۱۰. سپس شیرینی ناپلئونی ها را برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.
۱۱. اکنون می توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.
منبع: پارسی دی
- ۹۹/۰۴/۱۴