سبک زندگی

ترفندها و سبک زندگی مدرن

سبک زندگی

ترفندها و سبک زندگی مدرن

مدو پوشاک، سبک ها و مهارت های زندگی

۸ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه تیرامیسو ساده

تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار در جهان است که با سبک های متفاوتی تهیه می شود. این دسر خوشمزه که اصالت آن متعلق به کشور ایتالیا می باشد ابتدا در کافی شاپ ها سرو می شد که به دلیل طعم خوبش وارد مجالس و مهمانی های خانوادگی شد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر تیرامیسو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری تیرامیسو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. 

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم تیرامیسو

  • شکر ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • قهوه اسپرسو ۱ فنجان
  • پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ½ قاشق غذاخوری
  • بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته

دستور تهیه

طرز تهیه تیرامیسو
برای تهیه تیرامیسو ساده ابتدا قهوه اسپرسو را آماده می کنیم و می گذاریم تا خوب سرد شود و آن وقت در قابلمه ای که کاسه به راحتی در آن قرار بگیرد آب تا نصف آن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شروع کند به قل زدن و در حال جوش باشد

بعد در کاسه ای زرده های تخم مرغ را می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و کاسه را در قابلمه آب در حال جوش قرار می دهیم و مداوم زرده تخم مرغ ها و شکر را با قاشق هم می زنیم این کار را به مدت ۱۰ دقیقه انجام می دهیم

و پس از آن شعله را خاموش می کنیم و کاسه را از قابلمه آب جوش بیرون می آوریم و هم می زنیم تا کاملا سرد شود. سپس پنیر ماسکارپونه را به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.بعد خامه را در ظرفی می ریزیم

و با همزن خوب هم می زنیم تا فرم بگیرد و بعد به مواد اضافه می کنیم.قهوه اسپرسو سرد شده را در کاسه ای می ریزیم و بیسکوییت های فینگر را دانه دانه در قهوه فرو می کنیم تا کاملا آغشته به قهوه شود و سریع بیرون می آوریم

چون نباید در قهوه بخیسانیم فقط قصد ما مرطوب کردن آن ها است. بعد در کف ظرف مورد نظر بیسکوییت ها را می چینیم و نصف مایه ای که آماده کردیم را روی بیسکوییت ها پخش می کنیم و لایه بعدی مجددا بیسکویت می چینیم

و لایه بعد از مایه می ریزیم و پخش می کنیم و ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بماند و اصطلاحا خودش را بگیرد. در آخر تیرامیسو آماده شده را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن پودر کاکائو می پاشیم و نوش جان کنید.

منبع: پارسی دی

 

 

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

 اگرچه نرخ سکه و ارز هر روزه به طور رسمی اعلام می‌شود اما گذری به بازار سکه‌فروشان گویای آن است که بر خلاف تصور قیمت واحدی در این بازار وجود ندارد و گاه حتی تا بیش از ۵۰ هزار تومان برای هر سکه بهار آزادی اختلاف قیمت مشاهده می‌شود. فروشندگان هم در پاسخ به این سوال که چگونه قیمت یک سکه در یک روز در چند واحد تا این اندازه متفاوت می‌شود، تنها این پاسخ را می‌دهند که اگر نمی‌خواهید می‌توانید از واحدهایی که قیمت پایین‌ترین اعلام می‌کنند، خرید کنید. عضو هیات رئیسه اتحادیه طلافروشان در پاسخ به این سوال که چرا که به گرانفروشی‌های سکه رسیدگی نمی‌شود، گفت: واحدهای مجازی که تحت پوشش اتحادیه هستند، از نظر قیمت قابلیت رسیدگی و نظارت دارند بر این اساس اگر فردی دچار مشکل گرانفروشی شود، در صورتی که سکه خود را از طلافروشی‌های تحت نظارت اتحادیه طلافروشان خریداری کرده باشد، امکان پیگیری موضوع وجود خواهد داشت. اما به هر حال برخی واحدها تحت پوشش اتحادیه ما نبوده و یا صرافی‌ها اعضای مجموعه ما محسوب نمی‌شوند.

نکاتی مهم که در هنگام خرید سکه باید به آن توجه کنید

 

چرا سکه فاکتور ندارد؟

محمدی کشتی آرای درباره اینکه از گذشته مرسوم بوده برای خرید سکه فاکتوری ارائه نشود. در چنین شرایطی چگونه می‌توان برای پرداخت هزینه‌ای که افراد می‌پردازند پشتوانه داشت؟ توضیح داد: سکه از گذشته و دوران ارزانی هم فاکتور نداشته است، حال نیز چنین فاکتوری برای خرید در این بخش وجود ندارد. وی در پاسخ به این سوال که با این شرایط اگر سکه خریداری شده، تقلبی باشد خریدار چگونه می‌تواند حقوق خود را پیگیری کند؟ اظهار کرد: ما بارها خطاب به خریداران اعلام کرده‌ایم که خرید خود را از واحدهای مجازی که دارای جواز فعالیت هستند و جواز خود را در معرض دید قرار داده‌اند؛ خرید کنند در چنین شرایطی هیچ جایی برای نگرانی وجود ندارد. اما برخی واحدهای متفرقه، اجاره‌ای و ... نیز هستند که ممکن است خرید از آنها مشکلاتی برای مردم ایجاد کند. بر همین اساس همچنان تاکید و توصیه ما به مردم آن است که برای خرید به واحدهای صنفی مجاز مراجعه کنند.

 

خرید سکه با کارت هدیه ممنوع

نکته دیگری که ممکن است افراد  به هنگام خرید سکه از صرافی‌ها مشاهده کنند لزوم دریافت کارت شناسایی معتبر است. علاوه بر این از پذیرش کارت‌های بانکی که به نام فرد نیست، امتناع شده و کارت‌های هدیه نیز مورد قبول وارد نمی‌شوند. کشتی آرای درباره این موضوع اعلام کرد معمولا به دلیل قوانینی که در حوزه پولشویی اعمال شده، صرافی‌ها پیش از خرید کارت شناسایی افراد را چک می کنند و یا برای دریافت کارت هدیه مدارک لازم را از مشتریان  دریافت می‌کنند. عضو هیات رئیسه اتحادیه طلافروشان در ارتباط با بحث وکیوم سکه‌ها نیز توضیح  داد: شاید بتوان گفت که برای وکیوم کردن سکه هیچ قانونی وجود ندارد که بر اساس آن گفته شود حتما سکه باید وکیوم شده تحویل گرفته شود. این موضوع در واقع ابتکار شخصی واحدهای فعال است چرا که در اصل سکه باید باز و قابل کنترل باشد. بر همین اساس توصیه ما به مردم آن است که بهتر است سکه‌ها را بدون وکیوم خریداری کنند تا قابل کنترل باشند. وی در عین حال تاکید کرد: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر فروش سکه تقلبی به اتحادیه طلافروشان ارائه نشده است.

 

منبع: jamaran

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

کفش پاشنه بلند، نمی توان با آنها زندگی کرد، نمی توان بدون آنها هم زندگی کرد. از طرف دیگر درد ناشی از پوشیدن کفش پاشنه بلند را چه کنیم؟ قطعاً می توان بدون این کفش ها هم زندگی کرد. وجود کفش پاشنه دار در اکثر کمدها ضروری است، اما هیچ چیز بدتر آن نیست که یک لباس فوق العاده را فقط بتوانید برای یک ساعت با این کفش بپوشید، تنها به این خاطر که پایتان شروع به درد گرفتن کرده است.

چگونه می توانم کفش پاشنه بلند بپوشم بدون اینکه دچار پا درد بشوم؟

این سوال همیشگی زنان است که در همه مقاطع مطرح می شود: چگونه می توانم کفش پاشنه بلند بپوشم بدون اینکه دچار درد پا بشوم؟ این کار ممکن است؟ پوشیدن یک جفت کفش پاشنه بلند بدون اینکه پاها درد بگیرند چیزی نیست که تنها در ذهن خود تجسم کنید.

ما با دکتر کاترین مویر، متخصص بیماری ها پا صحبت کردیم که او هشت راهنمایی درباره چگونگی پوشیدن این کفش های شیک بدون احساس درد به ما داد.

۱٫ حتماً کفشی با سایز مناسب بپوشید

چگونه می توانم کفش پاشنه بلند بپوشم بدون اینکه دچار درد پا بشوم؟

اولین اشتباهی که احتمالاً خانم ها انجام می دهند این است که کفشی متناسب با سایز پای خود انتخاب نمی کنند. اندازه پا می تواند در طول سال ها تغییر کند، حتی ممکن است است پا یک سایز کامل بزرگتر شود، به خصوص بعد از بچه دار شدن. سالی یکبار اندازه پای خود را مشخص کنید. وقتی که قصد خریدن کفش دارید، سایز پای خود را داشته باشید که شامل طول و عرض آن می شود. بسیاری از مردم فکر می کنند پای آنها بزرگتر یا کوچکتر از چیزی است که واقعاً وجود دارد ولی اینطور نیست، پس قبل از خرید حتماً اندازه صحیح را پیدا کنید.

۲٫ درباره نوع پای خود آگاهی پیدا کنید

نوع پای خود را بدانید. به نظر من، پزشک متخصص بیماری های پا بهترین روش برای شناخت نوع پا و وضعیتی است که در انتظار پای شماست. اگر شرایط مراجعه به متخصص بیماری های پا را ندارید، راه های دیگری نیز وجود دارد که ببینید آیا کف پای شما صاف یا قوس دار است. پای خود را خیس کنید و روی یک کاغذ رنگی قدم بگذارید. وقتی رد پای شما روی کاغذ افتاد، به شما نشان می دهد که کف پای شما چقدر صاف یا قوس دار است. می توانید بسته به نوع پا، ویژگی های آن را بیابید و علت دردهای آن را پیدا کنید.

۳٫ هر چقدر پاشنه قطورتر باشد، راحت تر است

هر چقدر پاشنه قطورتر باشد، راحت تر است

از پاشنه های خیلی باریک خودداری کنید. این پاشنه ها می تواند باعث پیچ خوردن پای شما بشود. گاهی اوقات، لباس برای موقعیت های خاص است و تنها با کفش هایی که پاشنه باریک دارند، هماهنگ می شود. اگر شما هر روز از کفش هایی با پاشنه باریک استفاده می کنید، ممکن است بخواهید پوشیدن کفش هایی با پاشنه های کمی قطورتر را نیز در نظر بگیرید و کمی کفش های خود را تغییر بدهید.

۴٫ از کفش هایی که کفی خیلی نازکی دارند اجتناب کنید، آنهایی را انتخاب کنید که کمی ضخیم تر هستند

کفش هایی با کفی خیلی نازک، باعث ایجاد درد در کف پای شما می شود. اگر کفشی انتخاب کنید که کفی آن کمی ضخیم تر باشد، می تواند مقداری از فشار وارد شده به پا را خنثی کند. کفی لاستیکی ضخیم آن فشار را جذب می کند.

۵٫ به پای خود استراحت بدهید

به پای خود استراحت بدهید

در طول روز کفش های خود را دربیاورید و انگشتان و مچ پای خود را دراز کنید.

۶٫ بعد از اینکه کفش های خود را درآوردید، پای خود را کشش دهید

کشش هایی که می خواهید انجام دهید، کشش هایی است که قسمت جلوی پا و مچ پا را درگیر می کند، مثل اینکه انگشتان پا را به سمت پایین بکشید و یا انگشتان خود را با استفاده از نوار به سمت تاندون آشیل و ماهیچه های ساق پایتان، به سمت بالا بکشید. پا را به طرفین حرکت دهید تا قست داخلی و خارجی پا حرکت کند.

۷٫ کفشی با پوشش رویی بیشتر را انتخاب کنید

کفشی با پوشش رویی بیشتر را انتخاب کنید

هر چه پوشش روی پای شما بیشتر باشد، بهتر است. گاهی اوقات کفش های بوت پاشنه بلند چیزی است که واقعاً می توانید در تمام طول روز بپوشید بدون اینکه ناراحتی زیادی برای شما ایجاد کنند. در تابستان، می توانید کفش هایی را امتحان کنید که روی مچ پا بند دارند یا یک بند عریض روی پا تعبیه شده است. اگر مستعد دچار شدن به تاول و ساییدگی پا هستید، ممکن است بخواهید سبکی را امتحان کنید که دارای قسمتی است که بالای پای شما را در بر می گیرد.

۸٫ کفی های طبی می تواند واقعاً کمک کند

یکی از چیزهایی که می توانید آن را از فروشگاه ها تهیه کنید و برای کفش های پاشنه دار خود امتحان کنید این کفی های طبی هستند. این کفی ها معمولاً از جنس ژل سیلیکونی ساخته می شود . به شکل های پدهای بیضی شکلی هستند که زیر سینه پا قرار می گیرند. این پدها می تواند از بروز درد پا جلوگیری کند. به خصوص اگر از جنس سیلیکون باشد، پای شما را درون کفش ثابت نگه می دارد، در نتیجه پا به جلو سر نمی خورد و از ساییدگی و تاول انگشتان شما محافظت می شود.

 منبع: نی نی نما

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

برخی از غذاها، مهم نیست چقدر خوشمزه باشد، می تواند بوی نامطبوع آشپزی را در سرتاسر خانه به جا بگذارد. ماهی یکی از این موارد است. لذت خوردن ماهی معمولاً پس از پخت و پز با بوی ماندگار در آشپزخانه و خانه جبران می شود. هنگامی که ماهی را طبخ می کنید، می تواند بوی نامطبوع ماهی را در آشپزخانه شما به جا بگذارد,به خصوص هنگام سرخ کردن یا کباب کردن آنها برای تهیه غذای مورد علاقه خود. در واقع، بوی منزجر کننده ماهی یک انزجار واقعی است، چه در آشپزخانه باشد و چه در اتاق غذاخوری.

چرا ماهی بو می دهد؟

به منظور مقابله با شوری آب دریا، سلول های موجودات اقیانوس پر از اسیدهای آمینه و آمین هستند. اکسید تری متیل آمین اصلی ترین (همچنین به عنوان TMAO شناخته می شود) است. هنگامی که ماهی می میرد، آنزیم های باکتریایی خاصی وجود دارند که حمله به گوشت را شروع می کنند. ماهیچه های ماهی حاوی اکسید تری متیل آمین (TMAO) شروع به تجزیه می کنند که باعث تجزیه آن به تری متیل آمین (TMA) می شود که منجر به بوی بد آن می شود. هرچه ماهی تازه تر باشد، بوی آن کمتر است، بنابراین اگر ماهی بوی بدی می دهد، آن را خریداری نکنید زیرا احتمالاً کاملاً مانده است. بوی ماهی می تواند ساعت ها یا حتی روزها در خانه شما بماند. اما هیچ چیز برای نگرانی وجود ندارد زیرا می توانید به راحتی از شر این بو ناخوشایند ماهی از آشپزخانه خود خلاص شوید. به نقل از سایت سلام دنیا با رعایت برخی نکات ساده و آسان می توانید بوهای ماهی را در خانه از بین ببرید.

 

چرا ماهی بو می دهد؟

برخی از نکات برای خنثی کردن بوی ماهی در خانه

1. پنجره ها را باز کنید

هنگام پخت و پز در آشپزخانه، سعی کنید همه پنجره ها و درها را باز نگه دارید. این به گردش هوای تازه در داخل آشپزخانه کمک می کند. هوای تازه به هر خانه ای کمک می کند که بوی خوبی بدهد و یک نسیم استراتژیک می تواند بوی پخت و پز را از پنجره بیرون ببرد و به خلاص شدن از آن بو کمک کند.

2. برای از بین بردن بوی ماهی، مقداری قهوه دم کنید

پس از پختن ماهی، یک فنجان قهوه در آشپزخانه خود درست کنید. آسیاب کردن دانه های قهوه و دم کردن قهوه روش های آسان برای پر کردن خانه با رایحه ای دلپذیر است. برای یک تغییر، سعی کنید دارچین، جوز هندی یا سایر ادویه ها را به قهوه اضافه کنید.

3. پختن یک غذای خوش رایحه

پخت هر چیز معطر مانند کیک یا کلوچه می تواند بوی نامطبوع آشپزی را از بین ببرد.

4. برای رفع بوی ماهی از آشپزخانه، عطر گل درست کنید

یک قابلمه عطر گل یک خوشبو کننده هوای خانگی آسان است. در یک قابلمه کوچک آب را آرام به جوش بیاورید و پوست مرکبات، میخک، جوز هندی یا چوب دارچین را به آب اضافه کنید. بگذارید گلها یک ساعت یا بیشتر بجوشد و در صورت لزوم آب اضافه کنید.

برای رفع بوی ماهی از آشپزخانه، عطر گل درست کنید

5. یک کاسه سرکه را کنار بگذارید

یک کاسه کوچک سرکه که در کنار اجاق گاز قرار دارد، در کاهش بو ناشی از سرخ کردن ماهی و سایر غذاها بسیار مفید است. برای چند ساعت سرکه را بیرون بگذارید.

6. از خوشبو کننده های هوا استفاده کنید

یک خوشبو کننده هوا را وصل کنید که رایحه کمی را برای از بین بردن بوی ماهی از خانه شما فراهم می کند. انواع رایحه ها برای انتخاب در بازار موجود است.

7. هواکش را روشن کنید

استفاده از هواکش به از بین بردن بو از خانه نیز کمک خواهد کرد.

8. طبخ در فضای باز

یک روش عالی برای جلوگیری از بوی پخت و پز ماهی در داخل خانه، پختن ماهی در خارج از فضای خانه  است.

9. از شمع های معطر استفاده کنید

شمع های معطر نیز گزینه ای ارزان برای خلاص شدن از شر بوی ماهی در خانه هستند. شما می توانید بعد از پختن ماهی یک شمع معطر را بسوزانید تا بوی بد از آشپزخانه شما از بین برود.

نکات ارزان برای خلاص شدن از شر بوی ماهی در خانه

مواد طبیعی برای از بین بردن بوی بد ماهی در آشپزخانه

جدا از رعایت نکات ساده ذکر شده در بالا، می توانید از برخی از اجزای آشپزخانه که آسان و در دسترس هستند نیز برای از بین بردن بوی بدی که بعد از پختن ماهی در آشپزخانه باقی می ماند ، استفاده کنید. برخی از مواد طبیعی که می توانید استفاده کنید عبارتند از:

1. برای خلاص شدن از بو ماهی می توانید از سرکه سفید استفاده کنید

در حالی که در آشپزخانه خود ماهی می پزید، یک کاسه کوچک یا فنجان پر از سرکه سفید را در نزدیکی گاز بگذارید. سرکه در حقیقت بوها را جذب می کند و باعث می شود اتاق بوی تمیز و تازه بدهد. و لازم نیست درباره اینکه تمام خانه خود بوی سرکه بدهد نگران باشید. با خشک شدن سرکه، عطر سرکه از بین می رود.

2. برای خلاص شدن از بو ماهی می توانید از آب لیمو استفاده کنید

برای از بین بردن بو، یک ماهی تابه آب را با چند قاشق چایخوری آب لیمو جوشانده و اجازه دهید تا دم بکشد یا نیم ساعت جوش بخورد تا از بین برود.

3. برای خلاص شدن از بو ماهی می توانید از سیب استفاده کنید

همچنین برای از بین بردن بوی ماهی از آشپزخانه شما می توانید از سیب نیز استفاده کنید. قبل از سرخ کردن ماهی، چند قطعه نازک برش خورده سیب را بردارید و آنها را برای چند دقیقه در ماهیتابه خود بمالید. این کار باعث می شود بوی ماهی به حداقل برسد بدون اضافه کردن طعم سیب به غذاهای سرخ شده شما.

مواد طبیعی برای از بین بردن بوی بد ماهی در آشپزخانه

4. همچنین می توانید پوست های پرتقال، پوست گریپ فروت یا پوست لیمو را بعد از پخت و پز جوشانده و از شر بوی ماهی که بعد از سرخ کردن آنها ایجاد می شود خلاص شوید.

5. برای داشتن یک رایحه خوب، یک قاشق چای خوری دارچین را بعد از پختن غذای ماهی خود به یک کاسه آب جوش اضافه کنید. این کار به آشپزخانه شما بوی خوبی مانند پختن پای می دهد.

6. هر نوع مرکبات را درون یک کاسه بریزید و مقداری سرکه سفید به آن اضافه کنید. این کمک خواهد کرد تا بعد از پختن غذای ماهی مورد علاقه خود، بوی نامطبوع ناشی از پخت و پز را که از آشپزخانه می آید از بین ببرد.

7. برای از بین بردن بوی ماهی از کاسه ها، ظروف یا قابلمه ها چند سیب زمینی را از وسط (نصف کنید) برش دهید و نمک تصفیه شده را رویشان بپاشید و به مدت 2 ساعت درون ظرف بگذارید (ترجیحا با درب). کاملاً بشویید.

 

نتیجه گیری

برای پاک کردن بوی ماهی از آشپزخانه خود هنگام پخت و پز، روشهای سریع و ساده ذکر شده را دنبال کنید. این نکات کار می کنند تا آشپزخانه شما بویی تازه و دلپذیر بدهد حتی بعد از باقی ماندن برخی از رایحه های نه چندان جالب.

 

منبع: سلام دنیا

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنی هزار برگ است و به نوعی پای یا شیرینی سه لایه با اشاره دارد که دارای منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل فی نام اصلی این شیرینی ناپلئونی در فرانسه است. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در اکثر از کافه های فرانسه با این نام فروخته می شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

  • خمیر هزارلا : ۱ بسته
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند برای تزیین به مقدار لازم
  • پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

۱. یک بسته خمیر هزارلا را در دمای محیط گذاشته تا یخ آن آب شود.

۲. حالا با یک چاقو یا کاتر پیتزا بر، دور خمیر را ببرید ولی اضافه خمیرهایی که بریده اید را نگه دارید و دور نریزید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی

۳. روی سینی فر یا ظرف دلخواه یک برگ کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها را روی آن بچینید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

۴. سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

۵. وقتی که شیرینی ها را از فر که بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک بشن و بعد ۲۰۰ خامه قنادی را فرم بدید.

آموزش شیرینی ناپلئونی مجلسی

۶. روی شیرینی را با چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد.

۷. شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه بزنید.

۸. اضافه های خمیر رو هم پودر کنید و یک قاشق غذاخوری پودر قند بهشون اضافه کنید.

۹. سپس روی شیرینی کمی خامه بمالید تا اینکه خورده ها به شیرینی بچسبند. روی شیرینی هم بپاشید.

۱۰. سپس شیرینی ناپلئونی ها را  برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشود.

دستور پخت شیرینی ناپلئونی

۱۱. اکنون می توانید برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید.

منبع: پارسی دی

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

در این مطلب نکات آرایش صورت را برایتان یادآوری می کنیم که شاید تاکنون نمی دانسته اید. نکاتی که به زیبایی بیشتر آرایش صورت کمک می کنند و می توانید برای زمان طولانی تر از زیبایی و تمیزی میکاپ لذت ببرید.


نکات آرایشی که به زیبایی بیشتر آرایش صورت کمک می کنند

1. تبدیل مداد به ژل روان با کمک فندک

نوک مدادچشم سیاه، سبز، آبی، سفید یا هر رنگ دیگر که کمرنگ است  و سخت می توان از آن استفاده کرد را یک ثانیه زیر حرارت فندک نگه دارید. ۱۵ ثانیه آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را امتحان کنید تا ببینید تا چه اندازه پررنگ تر شده است این یکی از نکات آرایش صورت است.

 

2. درخشش بیشتر سایه با کمک مداد سفید

برای زیبایی آرایش صورت سایه در پشت پلک شما بسیار زیباتر و درخشنده تر دیده شود، با کمک مداد چشم سفید، پشت پلک را سفید کنید. این لایه ماتی که پشت چشم ایجاد می شود موجب دیده شدن بیشتر سایه می شود زیرا با رنگ پوست بقیه جاهای صورت فرق دارد.

 

3. برای پر نشان دادن مژه ها روی محل رویش مژه در پشت چشم، پودر بی‌رنگ بزنید

این پودر باعث می شود تا مژه های شما پرتر از آنچه هست دیده شود.

 

4. با ویتامین A رژلب براق بسازید

در مدل آرایش صورت دخترانه اگر سایه پودری دارید و می خواهید از همان رنگ برای لب ها هم استفاده کنید، آن را با کمی پماد بی‌رنگ ویتامین A مخلوط کنید و با قلم مو روی لب ها بمالید.

 

5. تراز کردن رنگ پوست با کمک قلم
برای رعایت نکات آرایش صورت پس از اینکه کرم پایه را روی صورت زدید، زیر گونه ها، پشت ابرو روی پیشانی و دیواره های بینی را با کرم تیره تر رنگ کنید و با قلم آن را محو کنید. سپس کرم پودر اصلی خود را روی صورت اعمال کنید. این کار باعث می شود تا صورت طبیعی تر و زیباتر دیده شود.

 

نکات ریز و کلیدی آرایشگران معروف دنیا برای یک آرایش صورت حرفه ای!!

 

نکاتی مهم برای اینکه یک آرایش صورت حرفه ای داشته باشید

1. برای یک آرایش صورت حرفه ای سراغ هر محصولی نروید
قبل از اینکه کرم پودر بزنید و آرایش را شروع کنید، حواس‌تان به کرمی که انتخاب می‌کنید، باشد. بسته به نوع پوست صورت باید از کرم زیر آرایش استفاده کنید. مثلا اگر پوست‌تان چرب است، از کرم مرطوب‌کننده و اگر پوست‌تان خشک است، از کرم چرب استفاده کنید. اگر پوست‌تان چرب است، از کرم چربی‌دار استفاده نکنید؛ چربی در چربی ترکیبی روان وبراق روی صورت شما درست می‌کند و از همان پایه آرایش‌تان بهم می‌ریزد. اگر پوست‌تان هم زیادی خشک است، کرم مرطوب‌کننده کار شما را راه نمی‌اندازد. صورت خشک آرایش و کرم پودر را خوب نمی‌پذیرد و انگار همه چیز روی هواست و به دل پوست نمی‌نشیند.


2.برای آرایش صورت حرفه ای مراقب باشید صورت تان سفیدک نزنید
مهم‌ترین و اولین مرحله در آرایش انتخاب کرم پودر پایه است. بزرگ‌ترین اشتباه این است که هر کس با هر رنگ صورت از کرم پودر سفید استفاده کند. با این کرم پودر رنگ صورت بیش از حد سفید و روشن می‌شود و تضاد عجیبی با رنگ گردن، موها و دست‌ها پیدا می‌کند. بهترین انتخاب، کرم پودری است که یک درجه از پوست تیره‌تر باشد؛ نه روشن‌تر و نه تیره‌تر. کرم ‌پودر روشن رنگ صورت را می‌پراند و کرم‌پودر خیلی تیره رنگ صورت را خفه می‌کند.

 

3. برای یک آرایش صورت حرفه ای خط‌ کشی نکنید
خط چشم مثل ریمل باعث زیبایی چشم می‌شود اما خط چشم‌های شکسته شکسته و بریده بریده و بیش از حد پهن هیچ کمکی به زیبای شما نمی‌کند. در آرایش چشم بعد از اینکه سایه زدید و قبل از ریمل زدن باید خط چشم بکشید. بسته به نوع چشم‌تان باید نوع خط چشم را انتخاب کنید. اگر چشم‌های‌تان درشت است، از خط چشم پهن و اگر چشم‌های‌تان ریز است، از خط چشم نازک استفاده کنید. خط چشم بیشتر برای پلک بالاست اما اگر اصرار دارید زیر پلک پایین هم خط بکشید، حواس‌تان به اندازه و پررنگی آن باشد. یک خط چشم پهن و پر رنگ برای پلک پایین اصلا مناسب نیست. سعی کنید خط پلک پایین را نازک و کمرنگ بکشید و طوری نشود که انگار زیر چشم‌های‌تان خط کشیده‌اید و خواسته‌اید یک جای مهم را نشان بدهید.

 

مدل آرایش صورت,جدیدترین نکات آرایش صورت,مدل آرایش صورت دخترانه

 

4. برای یک آرایش صورت حرفه ای مژه‌های‌تان را نشکنید
درست است استفاده از فرمژه خیلی در ریمل زدن به شما کمک می‌کند اما مژه‌های شکسته به بالا هیچ زیبایی ندارد. قبل از استفاده از فر مژه چند ثانیه قسمت پلاستیکی آن را با سشوار گرم کنید و بعد از آن استفاده کنید. این طوری مژه‌های‌تان نمی‌شکند و مثل شاخه‌های باد خورده هر کدام به یک طرف نمی‌رود.


5. برای یک  آرایش صورت حرفه ای ترک‌های لب را مخفی کنید
قبل از اینکه روی لب‌های‌تان رژ بزنید باید کارهای زیرسازی را انجام بدهید. مثلا اگر لب‌های‌تان خشک و پوسته پوسته است، حتما با لوسیون یا پماد ویتامین A خشکه‌ها را برطرف کنید و بعد روی آن رژ بزنید. بگذارید پماد 51دقیقه روی لب بماند تا پوست‌ها کاملا نرم شود. اگر روی لب خشک و پوسته پوسته رژ بزنید، انگار روی زمین ترک خورده کویر سیمان کشیده‌اید.

 

6. در آرایش صورت حرفه ای رژلب تیره را فراموش کنید
در انتخاب رنگ رژ خیلی دقت کنید. رژ زدن یعنی مهر پایان کار یک آرایش. پس بهتر است این مهر تکمیل‌کننده کارتان باشد نه اینکه باعث تخریب شود. رنگ رژ لب باید با رنگ پوست‌تان تضاد ایجاد کند. اگر رنگ پوست‌تان سفید است باید از رنگ‌هایی که تن صورتی پر رنگ و قرمزی دارند، استفاده کنید. اگر رنگ صورت‌تان تیره است باید از رژهای هلویی و نارنجی روشن استفاده کنید. حواس‌تان باشد رنگ قهوه‌ای برای پوست‌های تیره اصلا مناسب نیست. همان‌طور که رنگ‌های صورتی کمرنگ و هلویی کمرنگ به هیچ‌وجه به پوست‌های سفید نمی‌خورد. برای ماندگار شدن رژ روی لب هم یک ترفند ویژه انجام دهید؛ اول لب‌تان را با یک مرطوب‌‌کننده لب ماساژ دهید و بعد روی آن پنکیک بزنید. رژ را روی پنکیک بزنید. این طوری ماندگاری رژ بیشتر می‌شود.

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه

دستور پخت پنکیک شکلاتی خوشمزه

دستور پخت پنکیک شکلاتی خوشمزه

بعضی وقت‌ها که ایده یک صبحانه متفاوت به سرمان می‌زند، پنکیک شکلاتی گزینه‌ای بسیار خوشمزه و مناسب است. چون طرز تهیه بسیار راحتی دارد و ۱۰ دقیقه قبل وعده صبحانه می‌توانید پنکیک شکلاتی داغ و تازه را آماده و میل کنید. با طرز تهیه پنکیک شکلاتی در وبسایت پارسی دی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی:

  • ۱ پیمانه آرد سفید
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۴۰ گرم کره
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴ قاشق غذاخوری شکر
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق چایخوری وانیل

با این مقدار مواد اولیه می تونیم برای ۴ نفر پنکیک شکلاتی درست کنیم.

پنکیک شکلاتی با نوتلا

دستور پخت پنکیک شکلاتی

مرحله اول:

ابتدا شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. سپس کره که بهتره است در دمای محیط آب شده باشد و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. بعد از آن پودر کاکائو را هم افزوده و دوباره با همزن دستی مواد را مخلوط میکنیم. اگر دوست داشتید میتوانید به جای یک قاشق پودر کاکائو از یک قاشق نوتلا استفاده کنید. یعنی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری نوتلا.

مرحله دوم:

در این مرحله بیکینگ پودر و آرد را که الک کرده ایم کم کم به مواد اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.

مرحله سوم:

در این مرحله یک ماهیتابه را روی دمای متوسط گذاشته تا داغ شده و با برس کمی چرب کنید. اگر از نچسب بودن تابه اطمینان دارید می توانید تابه را چرب نکنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله از مواد پنکیک با یک ملاقه کوچک یا قاشق بزرگ در تابه بریزید و اجازه بدهید خودش پخش شود. زمانی که که کناره های پنکیک بسته شد و روی آن شروع به حباب زدن کرد حدود ۳ الی ۴ دقیقه طول می کشد، حالا باید پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزد. در ماهیتابه در تمام مراحل پخت پنکیک باید باز باشد.

تزئین پنکیک شکلاتی

تزئین پنکیک شکلاتی به شکل خرس

برای تزئین پنکیک شکلاتی می توانید خامه را با پودر قند مخلوط کرده و با یک قاشق روی یک لایه پنکیک مالیده و لایه بعدی را روی آن بگذارید و این مرحله را با همه پنکیک های شکلاتی ادامه دهید. کار دیگری که برای تزئین پنکیک های شکلاتی می توانید انجام دهید این است که مقداری شکلات را روی بخار آب جوش به روش بن ماری آب کنید و با قاشق روی لایه های پنکیک ریخته و با هر نوع میوه و مقداری خامه تزئین کنید.

منبع: پارسی دی 

  • هلیا 97
  • ۰
  • ۰

دستور پخت کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

دستور پخت کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و نکات مهم آن

کوفته برنجی از غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است و تقریبا همه کوفته دوست دارند. کوفته انواع متفاوتی دارد اما کوفته برنجی بیشتر از بقیه انواع کوفته رایج است. کوفته برنجی هم با نان مصرف می‌شود و هم بدون نان خورده می‌شود. همچنین کوفته برنجی را می توان در اندازه ها و  شکل های مختلفی درست کرد.
پیشنهاد می شود کوفته برنجی را برای ناهار تهیه کنید چون این غذا نسبتا سنگین است و بهتر است برای شام مصرف نشود. به دلیل اینکه مواد اولیه برای تهیه کوفته برنجی دارای خواص و ویتامین های زیادی هستند، در نتیجه کوفته برنجی غذایی بسیار مقوی و پرخاصیت است. در این مطلب به آموزش کامل طرز تهیه کوفته برنجی می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی برای ۸ نفر

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • برنج ۲.۵ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • لپه ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
  • شوید تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • تره تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • ترخون خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • مرزه خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • آلو یا گوجه سبز برای داخل کوفته

طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت کوفته برنجی

مرحله ۱:

اولین مرحله خیساندن برنج و لپه از چند ساعت قبل است. پس از خیس خوردن، برنج و لپه را شسته و هر کدام را جداگانه داخل قابلمه با مقداری آب بریزید تا کامل بپزند. در صورت تمایل می توانید وقتی برنج به جوش آمد کمی از سبزی های تازه و کمی زردچوبه را به برنج در حال جوش اضافه کنید و کمی بعد برنج را آبکش کنید. به یاد داشته باشید تا آب برنج را دور نریزید چون در ادامه به آن نیاز خواهیم داشت.

مرحله ۲:

یکی از پیازها را رنده ریز می کنیم و آب پیاز را می گیریم و  سپس با گوشت، برنج پخته، لپه پخته، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی های تازه مخلوط کرده و در ادامه تخم مرغ و آرد نخودچی را هم اضافه کرده و حسابی و  ورز می دهیم تا مواد کاملا با هم مخلوط بشوند و بعد مواد را به ظرف می کوبیم تا مواد سفت و چسبناک بشوند. اکنون باید مواد کوفته  را داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله ۳:

یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و سپس در تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود و پیازهای خرد شده تفت بدهید تا طلایی شوند. درادامه رب گوجه فرنگی، باقی سبزی های تازه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی مواد را تفت دهید. اکنون گوجه ها را که پوست گرفته و رنده کرده اید به همراه آب برنج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و مواد را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید و صبر کنید تا سس کوفته برنجی با حرارت ملایم بجوشد.

مرحله ۴:

به اندازه یک پرتقال از مواد کوفته برداشته و در کف دست پهن کنید و  یک آلو یا گوجه سبز در وسط آن قرار داده و مواد را ببندید و گرد کنید و در آب کوفته که درحال جوشیدن است به آرامی رها کنید. حدود نیم ساعت بعد، وقتی که آب کوفته برنجی کمی غلیظ شد غذا آماده است.

مراحل پخت کوفته برنجی خوشمزه

منبع: پارسی دی

  • هلیا 97